Ο Φεβρουάριος κι εγώ

Ενθουσιώδης ψυχαναγκασμός. Αυτός είναι ο σωστός όρος. Όταν γύρω στις 10/2 συνειδητοποίησα όλα αυτά που γλαφυρά περιγράφει ο Θοδωρής Γεωργακόπουλος σχετικά με τις δυσκολίες υλοποίησης του πονήματός του, κουνήθηκα λίγο από τη θέση μου και αποφάσισα ότι δεν μπορούσα να μείνω αδρανής. Δεν μπορούσα να στέλνω μόνο comments, δεν μπορούσα μόνο να στέλνω tweets, δεν μπορούσα μόνο να απολαμβάνω τα μεταμεσονύχτια κεφάλαιά του. Ο Φεβρουάριος δε θα είχε νόημα για μένα, αν δε μ’ έβαζε σ’ ένα τριπάκι ενεργής συμμετοχής και πίεσης. Όπερ και εγένετο (ένα post κάθε μέρα με τις σκέψεις κάθε φορά κι ενός άλλου 2ου χαρακτήρα).

-Δηλαδή σα να μας λες τώρα ότι κι όταν θα έχει Μουντομπάσκετ θα χτυπιέσαι στις ρακέτες, πχ.

Δεν το αποκλείω (ψέμματα!). Άλλωστε πράγματι νομίζω ότι όταν έχει τέτοιες διοργανώσεις ο κόσμος τρέχει και αθλείται περισσότερο (και στοιχηματίζει περισσότερο, βεβαίως βεβαίως).

-Και τώρα;

Τώρα μάλλον θα σβηστούν όλα τα post που έχουν σχέση με εσωτερικούς μονολόγους χαρακτήρων που άπτονται καθαρά της πλοκής και δεν έχουν νόημα χωρίς τον Φεβρ και θα μείνουν μόνο κάποια (ελαφρώς αναμορφωμένα) που μπορούν να σταθούν ως αυτόνομα κείμενα. Update (09.03.12): η τακτοποίηση (σχεδόν) ολοκληρώθηκε.

Και για τέλος, τι άλλο; Ευχαριστούμε και εύγε, Θοδωρή Γεωργακόπουλε!

Update (05.08.12): μετά την κανονική κυκλοφορία του βιβλίου ξαναανάρτησα όλα (29) τα αρχικά κείμενα μου του Φεβρ συμπτυγμένα σε δεκάδες ημερών. Εννοείται ότι δεν έχουν καμία λογοτεχνική ή άλλη αξία, κι ούτε, βέβαια, έχουν καμία σχέση με το υπέροχο πραγματικό μυθιστόρημα. Ο μόνος λόγος που τα διατηρώ είναι γιατί ήταν η αφορμή για το στήσιμο αυτού εδώ του blog. Να τι απέμεινε.

Advertisements

Υποβολή σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s