και επίσημα γέρος

(post μεσήλικο)

Η εξέλιξη της ζωής του ανδρός και το πάρτι

Δεν είναι το καρδιογράφημα, οι πρωτές εξετάσεις αίματος, η υψηλή χοληστερίνη. Δεν είναι οι πόνοι στη μέση και το λαχάνιασμα στα σκαλιά. Δεν είναι που μετά από τη μηνιαία βραδιά (τρίλεπτο) σεξ το δώρο είναι δυο πουκάμισα σα να ΄τανε μεγάλη γιορτή. Δεν είναι που σε κάθε Ολυμπιακούς είναι όλο και λιγότερα τα αθλήματα που μετέχουν συνομίληκοι (πότε επιτέλους θα γίνει ολυμπιακό το γκολφ).

Μόνο είναι η ΠΡΩΤΗ φορά που θα καλέσω την αστυνομία γιατί 3 σπίτια παραπέρα κάποιοι στην κοσμάρα τους φοιτητές έχουν πάρτι και στις 12:30 ακόμα δεν το έχουν βουλώσει. Είναι η φορά που αν και το πάρτι δεν είναι ακριβώς δίπλα μου ή στην ίδια πολυκατοικία, αν και η μουσική δεν είναι εξωφρενικά δυνατή και ντάμπα ντούμπα, αν και το πίσω υπνωδωμάτιο είναι ένας χώρος που η μουσική ίσα που φτάνει, αν και ξέρω ότι πιθανότατα είναι ένα πάρτι που αφορά σε αποχαιρετισμό ή αντάμωμα και ξέρω ότι θα χαλαστούν και θα ξενερώσουν χειρότερα και από τις μπόμπες ποτά, ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.

Γιατί η αλήθεια είναι μία: είναι 12:30 και δε λένε να σταματήσουν ή να ησυχάσουν.

Παλιότερα θα ήμουν ένας από αυτούς τους φοιτητές. Αργότερα θα ήμουν κάποιος που Τετάρτη βράδυ επιστρέφει σπίτι του στις 2 μόνο και μόνο για να τους δει να μαζεύουν τα ποτήρια. Πιο μετά θα έβλεπα κάποια ταινία σε DVD και θα έκλεινα την πόρτα για να μη με ενοχλούν. Σε μερικά χρόνια θα εκνευριζόμουν αλλά θα τους δικαιολογούσα. Και λίγο πιο πριν από χθες θα περίμενα να βγάλει κάποιος άλλος το φίδι από την τρύπα.

Αλλά χθες, τόσο απλά και τόσο φυσιολογικά, τους παρατήρησα, τους σιχτίρισα, ήπια αποφασιστικά γρήγορα το κοκτέιλ χάριτος καμωμένο με μια μεζούρα αναβράζουσας προσωπικήΑγανάκτησης και δυο μεζούρες αυτόκλητης κοινωνικήΕυαισθησίας και κάλεσα την αστυνομία. Η κάθοδος άρχισε.

Advertisements

Υποβολή σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s